Veloergometrijas slodzes tests sadarbībā ar Dr. Oļegu Orlovu

ProMed sporta medicīna kopā ar sertificētu kardiologu Oļegu Orlovu piedāvā rekomendācijas sirds veselības pārbaudēm. Kā pamats tiek ņemts veloergometrijas tests, tā sauktais slodzes tests.

DR. OĻEGS ORLOVS – kardiologs, funkcionālās diagnostikas ārsts, ehokardiogrāfijas metodes ārsts. Darbojies Latvijas Olimpiskajā Vienībā, vienlaicīgi kā kardiologs un ehokardiogrāfijas metodes ārsts klīniskajā Universitātes slimnīcā “Gaiļezers”, kardioloģijas nodaļā. Kopš 2007. gada kardiologs, ehokardiogrāfijas metodes ārsts, funkcionālās diagnostikas ārsts MFD Kardiocentrā.

SLODZES TESTS palīdz noteikt, cik labi sirds spēj tikt galā ar fizisko slodzi. Testa laikā pakāpeniski tiek palielināta slodze, kā rezultātā palielinās asiņu caurplūde sirdī.

Šis tests parāda vai sirds spēj nodrošināt pietiekamu “pumpja” funkciju slodzes laikā, kā arī vai neparādās kādas novirzes no normālas sirds funkcijas slodzē.

TESTA LAIKĀ tiks novērtēts sekojošais:

Miera stāvokļa un slodzes kardiogramma;

Elpošanas ritms;

Asins spiediens miera stāvoklī un slodzē;

Slodzes tolerance (nogurums attiecībā pret slodzi);

Atjaunošanās laiks;

PĒC TESTA tiks izsniegts slodzes testa protokols ar aprakstu, ko nepieciešamības gadījumā varēs izmantot konsultācijā ar kardiologu vai citiem nepieciešamajiem speciālistiem.

Tests var tikt pārtraukts jebkurā laikā, ja tiek konstatētas kādas novirzes, kā arī ja slodze ir pārāk liela un nav izpildāma.

Uz Testu jāvelk īsais sporta tērps un sporta apavi, līdzi jāņem dvielis, jo pēc testa būs iespēja ieiet dušā.

Pakalpojuma cena ir 50 eiro un atgādinām, ka ProMed sporta medicīna sadarbojas ar visām apdrošināšanas kompānijām.

Piesakieties pa tel.: +37126559229

Call Now ButtonPiesaki vizīti!